NRC Handelsblad: “Mezzosopraan Barbara Kozelj (Tourvel) is de sterkste schakel van de voorstelling. Ze acteert broeierig ingetogen, zingt geweldig en maakt dat je, even, echt medelijden voelt met haar val voor listige verleiding.” (Mischa Spel, 18 januari 2019)

Lees meer

 

Trouw:  “Van het vijftal zangers springen er enkelen met kop en schouders bovenuit. De diepe en krachtig doorvoelde stem van de Présidente (Barbara Kozelj) blijft nog lang in het gehoor hangen.” (Frederike Berntsen, 19 januari 2019)

Lees meer

 

Place de l’Opera: “Barbara Kozelj nam Madame Tourvel voor haar rekening. Deze sympathieke mezzo is al jaren een vaste waarde bij OPERA2DAY en ze liet opnieuw blijken waarom. Ze gaf een prachtige vertolking van haar gekwelde personage, in mijn beleving vocaal het meest geslaagde deel van de voorstelling.” (Peter Franken, 19 januari 2019)

Lees meer

 

Theaterkrant: “Als Présidente de Tourvel leverde de Sloveense mezzosopraan Barbara Kozelj misschien wel het sterkste aandeel in de avond, zowel op vocaal als theatraal gebied. Vol overtuiging voerde ze een invoelbare innerlijke strijd tegen haar gevoelens voor Valmont, zowel in langzame vocale passages als in knetterende coloraturen. Samen met de Canadese sopraan Stefanie True (Cécile) leverde zij misschien wel het overtuigendste bewijs dat Vivaldi’s operamuziek ten onrechte in de vergetelheid is geraakt.” (Laura Roling, 20 januari 2019)

Lees meer

 

 

Opera2day

Concept, scenario en muzieksamenstelling Serge van Veggel
Muziek Antonio Vivaldi en Vanni Moretto
Libretto Stefano Simone Pintor en Serge van Veggel
Dramaturgie Karim Ameur

Meer informatie